Informatie

Hier vindt u alle belangrijke informatie over ons.​

De contributie

3 gratis proeflessen

Kom, kijk & doe gerust 3 keer mee. Kom gerust zo binnen lopen bij onze trainingsavonden. Neem contact op voor meer informatie.

Het kost €75,- per jaar

Wil je circusartiest worden? Als je tussen 6 t/m 16 jaar bent, kan dat. Het kost 75 euro het jaar.

Wilt u ons een handje helpen? Dat kan.

U kunt meer informatie hierover op de pagina 'Sponsoren'. U kunt er direct naar toegaan door hier te klikken.

Onze locatie

Elke maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Industriestraat 29
7891 GV Klazienaveen​

Waarvoor kunt u ons boeken?

U kunt ons boeken voor:

Optredens

We hebben een programma van 2 keer 45 minuten. De kosten hiervoor zijn op aanvraag. We kunnen dit op zaterdag en zondag geven.

Workshops

De kinderen mogen aan het einde van deze workshop een optreden geven. Let op! Het is wel op eigen risico. De prijs hiervoor is op aanvraag.

We maken gebruik van onze eigen piste. De piste heeft een doorsnede van 9 meter en we hebben 1,5 meter achter de piste nodig. We maken gebruik van ons eigen licht en geluid. We hebben ook onze eigen circuskleding. U kunt altijd contact opnemen voor informatie over optredens of workshops.

Kijk voor welke dagen wij beschikbaar zijn de komende maand.

We zijn momenteel alleen op zaterdag en zondag te boeken.

Wie zijn wij?

Jeugdcircus Carantelli is in 1972 opgericht, dus bestond in 2017 precies 45 jaar. In deze 45 jaar zijn er grote aantallen kinderen getraind tot circusartiest.
Onze trainingen zijn op maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Wil jij artiest worden en ben je tussen de 6 en 16 jaar, dan ben je van harte welkom om tijdens een training een kijkje te komen nemen.

Hoe ziet een training er uit?

We verwachten dat de kinderen om 18:15 uur bij onze loods zijn. De kinderen kunnen zich dan omkleden en klaar maken voor de training. We beginnen altijd om 18:30 uur. We hebben 1 uur en een kwartier training en een kwartiertje pauze. We trainen elke week iets anders voor een optreden. De ouders kunnen de kinderen weer ophalen om 20:00 uur.